Network Menu

Vi i SWEA Zürich slutna FaceBook

Varmt välkommen till SWEA Zürich’s slutna Facebook-sida!

” Vi i SWEA Zürich”  Ett komplement till vår öppna Facebook-sida och vår hemsida.

Facebooksidan Vi i SWEA Zürich är ett slutet forum för Sweor i Zürich där vi kan ge tips och dela erfarenheter med varann. Här kan vi som medlemmar kommunicera med varann i ett slutet forum. De inlägg som publiceras i vårt forum kommer enbart att vara synliga för medlemmar. Vill du ha sällskap på bio ikväll, en konstutställning nästa vecka, fråga efter en bra tandläkare som talar svenska eller bara träffa någon för en fika? I detta forum kan du som SWEA både dela med dig av dina egna erfarenheter och fråga om råd.

Hur går jag med?

Endast medlemmar i SWEA Zürich kan bli medlemmar i gruppen.

Starta med att göra en medlemsansökan till SWEA Zürich om du inte redan är medlem:  https://medlemsblankett.swea.org/nya-medlemmar/. Vi behöver ditt medlemsskap i det internationella medlemsregistret innan vi godkänner dig i gruppen, kontakta oss på sweazurichmedia(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com separat om du har ett annat namn än det som finns i SWEAs internationella medlemsregister eller om du är helt ny SWEA-medlem.

När du nu är medlem i SWEA Zürich kan du klicka  här.  eller söka upp gruppen “Vi i SWEA Zürich’”  och ansöka om att gå med genom ditt privata Facebook-konto.

Om du ej är medlem på Facebook kan du skapa ett konto för att kunna delta i forumet här: https://www.facebook.com/r.php Här hittar du information om hur du skapar ett konto på Facebook: https://www.facebook.com/help/345121355559712

 

För frågor eller tips skriv i forumet eller kontakta: sweazurichmedia(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com