Network Menu

Utveckla dina relationer!

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2019-04-11
18:00 – 19:30

Plats
Svenska Kyrkan Zürich

Categories #_Kategorier


Att befinna sig i en ny miljö, i ett nytt land, kan ofta verka påfrestande och skapa en ny sorts stress i en relation. Några har du kanske redan själv stött på, andra kommer att vara nya erfarenheter i framtiden.

Men med hjälp av vetenskap, kunskap och utvecklad kommunikationsförmåga kan du lära dig hur du på bästa sätt hanterar såväl dagens som morgondagens relationsutmaningar. Andreas och Rosario har arbetat tillsammans i över ett decennium, i Sverige och internationellt, med att hjälpa par som är i behov av rådgivning och företagschefer att utveckla sitt ledarskap.

Andreas & Rosario, tillsammans med SWEA Zürich, erbjuder dig nu möjligheten att ta del av ovärderliga råd som hjälper dig att hitta inre balans, stabilitet och tilltro, vilket leder till bättre relationer. Lär dig mer om ”Couple dynamics” och det system som du kan använda för att förbättra och bibehålla kärleksfulla och meningsfulla relationer.

Varmt välkommen, och ta gärna med din partner!

OBS! Seminariet kommer att hållas på engelska. Under eventet kommer vi att fotografera för SWEA Zürich:s offentliga kanaler.

Var: Svenska Kyrkan, Kurvenstrasse 1, Zürich

När: 11 april 2019 kl 19.00-20.30

Kostnad: 10 CHF för medlemmar i SWEA (och SWEA-medlemmars partners), 15 CHF för icke-medlemmar.

Antalet platser är begränsat till 30 stycken – först till kvarn gäller!

Anmälan (bindande): Senast 7 april via mail: sweazurichevents@gmail.com