Network Menu

SWEA Zürich Mammagrupp

Lek- och lattesugen?

SWEA Zürichs mammagrupp grundades i augusti 2016 och gruppen är för SWEA-medlemmar med små barn men även för Sweor som väntar barn. Vi har startat i en liten skala, men välkomnar alltid fler!

Målsättningen med SWEAs mammagrupp är att främja vänskap och att vara ett stöd för våra SWEA-mammor men framförallt, att bevara våra svenska traditioner med olika aktiviteter under året för mammor och barn.

Nya idéer och förslag till aktiviteter uppmuntras alltid!

Mammagruppen har en facebookgrupp där vi har möjlighet att kontakta varandra, informera om kommande träffar och aktiviteter och ställa frågor och be om råd.

Om du är medlem i SWEA och vill bli medlem i mammagruppens facebookgrupp, kontakta oss på sweazurichcoolamammor(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com.

Mammagruppen arrangerar även andra aktiviteter, som att hjälpa till med barnaktiviteterna på SWEA’s officiella events såsom midsommar, valborg mfl. där barn är välkomna.

Mer information om vad SWEA International gör hittar du här.

Är du inte medlem i SWEA går det bra att komma till en ‘coola mammor’ träff för att hänga med oss och barnen, och därefter avgöra om du vill bli medlem i SWEA. Skicka ett email till sweazurichmedlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com">sweazurichmedlem(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com eller fyll i medlemsformuläret på vår hemsida.

Välkommen till SWEA Zurichs grupp för coola mammor!