Network Menu

Lediga positioner

Vill du vara med och påverka och utveckla dig själv och andra i en grupp av engagerande kvinnor? Då är SWEA definitivt något för dig!

Att jobba för SWEA är ett ideellt arbete som är mycket givande och utvecklande. SWEA är en förening i olika delar av världen och i Zürich har vi funnits i mer än 25 år. Styrelsens medlemmar väljs på årsmötet som hålls i januari/februari varje år. Vi tar gärna emot ett mail om du har några frågor eller är intresserad av att engagera dig i SWEA Zürich – det finns alltid något för alla.

Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du här.

JUST NU SÖKER VI VÅR NÄSTA:

CHEFREDAKTÖR
Nu söker SWEA Schweiz nästa chefredaktör till tidningen SWEA Schweiz Magasin. Rollen är en kreativ projektledarroll där möjligheten till att leda, coacha, inspirera och fungera som bollplank är viktig, samt möjligheten till att producera texter, korrigera texter och planera för aktuellt innehåll. Det krävs ingen tidigare erfarenhet som redaktör eller chefredaktör men det är en klar fördel om man är van vid att leda projekt och är bra på att gå i hamn efter uppsatta mål.

Syftet med SWEA Schweiz Magasin är att ge SWEAs medlemmar en inblick i vad som händer inom SWEA, att inspirera andra kvinnor till att bli medlemmar, samt att ge medlemmarna en medlemsförmån med intressant och inspirerande läsning. Vi gillar vår tidning och ser gärna att en person med kreativa ögon nu tar över rollen så att tidningen kan leva kvar. Rollen är helt ideell och ger dig även en plats i SWEA Zürich styrelse.

För mer information om rollen kontakta vår nuvarande chefredaktör Emilia på sweazurichredaktion(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

LAYOUTANSVARIG
Vi söker nu även en ny layoutansvarig till SWEA Schweiz Magasin – en kreativ och utvecklande roll. Då vi främst arbetar med InDesign är erfarenhet av detta eller liknande program en stor fördel, dock inget tvång. Har man datorvana och ett brinnande intresse för att lära sig något nytt finns alltid möjligheter! Eftersom arbetet i SWEA är ideellt är detta ett ypperligt tillfälle att samla nya erfarenheter och lära känna nya människor.

Som layoutansvarig arbetar du tätt tillsammans med vår chefredaktör som ansvarar för innehållet i SWEA Schweiz Magasin som ges ut två gånger per år. Då vi nu även söker en ny chefredaktör finns stora möjligheter för er som team att arbeta fram nya rutiner och koncept.

För mer information om rollen kontakta Maria på sweazurichledamot(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

SOCIAL MEDIA/WEB ANSVARIG
Nu söker SWEA Schweiz en person som vill ansvara för SWEA Zürich sociala medier inklusive Web. Du kommer att ansvara för utvecklandet samt uppdaterandet av alla våra social medier. Idag inbegriper det vår hemsida, Facebook och våra Nyhetsbrev. I framtiden kanske andra. Det kan du vara med och påverka.

Syftet med våra sociala medier är att ge våra medlemmer uppdaterad information så lättillgängligt som möjligt. Inte minst handlar det om att informera våra medlemmar om kommande SWEA event i eller utanför Schweiz men även om att stödja våra medlemmar med information som kan göra deras utlandsvistelse i Schweiz så rikt som möjligt. Våra sociala medier är även ett viktigt instrument att ge SWEAs medlemmar en inblick i vad som händer inom SWEA, att inspirera andra kvinnor till att bli medlemmar, samt att ge medlemmarna en medlemsförmån med intressant och aktuell information. Rollen är helt ideell och ger dig även en plats i SWEA Zürich styrelse. Är du utåtriktad, kan uttrycka dig väl på svenska samt har ett intresse för sociala medier så är detta ett jobb för dig.

För mer information om rollen kontakta vår nuvarande sociala medier ansvarig Anna-Carin Nicolini på email sweazurichmedia(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Event
Det finns även möjlighet att engagera sig i vår eventgrupp, för mer information kontakta eventansvarig: sweazurichevents(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com